Nieuw te bouwen school in de Vosholen!!

Zoals iedereen wel weet komt er een nieuwe school / gymzaal in onze wijk. De gemeente is er druk mee bezig welke architect de opdracht krijgt om dit te realiseren. Ook de bewonerscommissie zit in deze projectgroep.

 

Wij als wijkbewoners kunnen in diverse projectgroepen meepraten over allerlei zaken, denk aan de inrichting van het terrein, qua groen of water, bomen, parkeren.

 

Ik, Francis Smittenberg wonende aan de Peppeling 5, ben namens de bewonerscommissie bij deze architectkeuze betrokken geweest. Maar het vervolgtraject is ook heel belangrijk voor ons. Niet alleen voor omwonenden maar voor iedereen is het belangrijk, want het terrein moet iets worden waar iedereen zich prettig voelt en waar de kinderen fijn kunnen spelen, ook na schooltijd, of waar je lekker door heen kunt wandelen als je naar school gaat. Ik kan mij voorstellen dat je het belangrijk vindt wat er in jouw woonwijk gebouwd wordt, of sterker nog wat er voor je deur gebouwd wordt.

 

Met name voor de mensen die aan Groninger Kroon of dat deel van Peppeling of de Boomgaard tegenover de school wonen.

 

Mijn vraag aan jullie is dan ook wie er nog meer belangstelling heeft om mee te praten over deze zaken. Hebben jullie ideeŽn of tips of foto's van andere scholen of terreinen die leuk zijn ingericht, verzamel ze en lever ze in.

 

Mochten jullie vragen hebben, kun je iemand van het bestuur benaderen of mij als het over bovenstaande gaat. Wij zien graag jullie reacties tegemoet.

 

Maar ook reacties van andere bewoners uit de wijk zijn natuurlijk welkom.
Dat kan via de mail, devosholen@hotmail.com

 

 

 

 

 


Contactinformatie

U kunt de Stichting Wijkcommissie de Vossenstreek bereiken via het contactformulier op de contactpagina of door een e-mail te sturen naar

info@vossenstreek.nl